Foto | Grafie

Zoals bij de meeste bezoekers reeds bekend is fotografie een hobby die steeds leukere vormen begint aan te nemen. Voor meer moois en foto gerelateerde zaken verwijs ik graag naar deze pagina, hier komt een gallery te staan waarin jullie de shoots kunnen bekijken.

Zowel de (Sony Alpha 350) camera als mijn kennis worden steeds beter en daarmee over het algemeen ook de foto’s. Op mijn site zal ik behalve leuke verhalen, belevenissen en dergelijke, ook mijn beste/ experimentele foto’s plaatsen. Ben benieuwd naar jullie reacties, dus a.u.b. reageer op mijn posts en foto’s.

Mijn eerste fotoboek is inmiddels ook al uitgekomen en de volgende is in de maak, klik op de banner om het boek digitaal in te zien, of om deze te bestellen. Suggesties voor fotoboek thema’s zijn welkom.

People | Places | …
Door GJ Kettelarij | Ph…

Uiteraard zal ik zoveel mogelijk achtergrond informatie bij de foto’s geven en ook mijn belevenissen m.b.t. nieuwe technieken, ontwikkelingen en gadgets vermelden. De eerste review van de BatteryGrip van Hahnel staat al online.

Zie voor meer foto’s ook altijd mijn 500px profiel daar staan de beste foto’s ook op en hier kan ook weer een reactie worden gegeven, ik hoop dat dit ook veel gedaan zal worden zodat de fotos nog beter kunnen worden.

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s