Waarschip | Puffin

Logboek 2013

Logboek 2012 Afgelopen jaar slecht enkele malen kunnen varen, een slechte zomer was daarvan de hoofdoorzaak. Dit jaar hopen we dat alles anders wordt! De komende week zal in het teken staan van het vaarklaar maken van Puffin want vrijdag 27 april a.s. zal ze het ruime sop kiezen! Heerlijk! Ook dit jaar zal een korter seizoen worden dan anders, in augustus verwachten we onze tweede gup, daarna zal het zeilen vast niet veel meer worden dus nu maar zo vroeg mogelijk te water!!

Het onderhoud heeft zich beperkt tot het bijstippen van beschadigingen en antifouling op het onderwaterschip, geen groot onderhoud! Ivm de geboorte zal Puffin dit jaar eind augustus al op de kant liggen, dan zal ik ook meteen de schuurmachine erop zetten!

** later meer over dit vaarseizoen **

Logboek 2011 Na een waarschiploos jaartje ivm de geboorte van onze kleine waterrat Mees volgt nu 2011! Heerlijk dat de zon schijnt! Het begint mij alweer te kriebelen en we zullen onze belevenissen wederom delen met jullie!

Puffin ligt nu nog ver achter in de loods, maar zal zeer binnenkort door mij worden vrijgemaakt. De schuurmachine is er klaar voor, schuurpapier in the house en ook de stofafzuiging is geregeld. Nu nog een paar potten Sikkens Jachtlak, Antifouling en waterlijn halen en dan een paar weekenden doortrekken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s