Mokken actie De Graafschap

Ook in de maand juli kan je bij ons Vijverberg producten bestellen, de grote mokken met afbeelding in kleur of zwart-wit kosten EUR 9,95 en de koffiemokjes kosten EUR 7,95.
(als je ze zelf komt afhalen of in Dtc wilt hebben geleverd)

De winst van deze Vijverberg producten doneren wij in de maand juli aan de Graafschap, dus steun je club en drink koffie, thee, chocomel of wat dan ook uit een Vijverberg Mok!

Bekijk onze collectie van verschillende opdrukken. Ook hebben we nog enkele magische mokken op voorraad; deze veranderen van zwarte mok, naar een vijverbergmok als je er kokend water in doet, heel tof!

Andere Vijverbergfoto producten kopen?
De laatste maanden heb ik diverse foto’s van stadion de Vijverberg verwerkt tot posters, behang en tassen op aanvraag van enkele supporters. Dat bracht me op het idee om dit breder uit te zetten en daarmee meer mensen blij te maken. Zoek jij een (tuin)poster, placemats, agenda’s, canvas, mokken of andere artikelen met onze mooie vijverberg erop? Mail ons voor de mogelijkheden.

TuinpostersVia deze site kan je aangeven wat je zoekt, en op welk formaat je dit wilt. Je krijgt dan van ons een kant en klare prijs en levertijd toegestuurd.
Check snel de foto galerij en geef je vraag door onder vermelding van het foto nummer.

Plaats een reactie